Іранський завод з виробництва дронів не зруйновано, - ЗМІ

Завод з виробництва "Шахедів" в іранському місті Ісфахан не потрапив під атаку, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Defense Express з посиланням на супутникові знімки, на території заводу немає очевидних пошкоджень. Як йдеться в матеріалі, раніше з'явилася інформація, що саме це підприємство атакували 28 січня близько 23:30 за місцевим часом. Супутникові фото зробили вже після атаки - 29 січня о 10:10 за місцевим часом.

Жодних руйнувань на знімках немає. Defense Express публікує знімок від 26 листопада 2022 року для порівняння. За цей час на підприємстві побудували ще два ангари, але знищення або будь-якого значного пошкодження саме заводу з виробництва Shahed-136 не видно.

"Всі критичні і важливі виробничі потужності Іран розміщує під землею. І йдеться про підземні комплекси. А для їх ураження необхідно використовувати спеціальні бетонобійні боєприпаси великої потужності", — йдеться в матеріалі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...

Згадали про цікавий нюанс: У Бундестазі заявили, що введення в Україну військ однієї країни НАТО не означатиме залучення у війну всього Альянсу

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:45

Розміщення наземних військ однієї з країн НАТО в Україні не зробить автоматично всі інші країни Альянсу сторонами конфлікту, свідчать дані аналізу дослідницької служби нижньої палати німецького Бундестагу. Про це пише DPA в п’ятницю, 29 березня, переда...