Йшло 21 століття: На Рівненщині посилки "Нової пошти" доставляють на возах з кіньми

Щоб вчасно доставити посилку, працівники пошти вийшли з положення...

На сторінці «Типове Дубно» в Facebook опубліковано фото, про те, як в 21 столітті доставляються посилки «Нової пошти» там, де немає доріг. На знімку коні тягнуть віз з горою посилок, ззаду чоловік підтримує вміст, щоб на купині і ямах посилки не розсипалися, передають Патріоти України.

Жителів Дубно раніше попередили, що через ремонт дороги пішоходів, спецтранспорт і маршрутки будуть направляти по запасному понтонного мосту, а всім іншим транспортним засобам дозволено проїзд лише вночі - з 23:00 до 06:00 години.
Тому, щоб вчасно доставити посилку, працівники пошти вийшли з положення, використовуючи коней і віз.
У мережі по-різному поставилися до побаченого: хтось з розумінням, хтось із знущанням.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...