"Історія із затриманням Ігоря Мазура - це не про "зраду від клятої Польщі", - Марина Данилюк-Єрмолаєва

На місці позивного "Тополя", а раніше Марківа може бути кожен. І не тільки доброволець, а й журналіст чи незручний бізнесмен.

Ігор Мазур. Фото: 5 канал.

"Історія із затриманням Ігоря Мазура це не про «зраду від клятої Польщі». Це історія про те, що у жодній країні не можна бути захищеним від російських впливів, російського переслідування і подання від РФ до Інтерполу. Я цілком допускаю, що польський прикордонник уявлення не мав, хто перед ним стоїть: доброволець чи хз хто. Був наказ, було орієнтування від Інтерполу от і зреагували", - пише Марина Данилюк-Єрмолаєва на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"На місці Мазура, а раніше Марківа може бути кожен. І не тільки доброволець, а й журналіст, незручний бізнесмен чи який упертий фрукт, який не захоче спонсорувати ордло грошима і брати його взад під контролем Росії.

Це також історія про те, чим займаються наші посольства і консульства закордоном? Прилаштовують дітей і влаштовують інколи свято вареників — інколи і спільно із росіянами, що часто бувало в Балтії — чи попереджають ці випадки і співпрацюють. Те ж саме до ГПУ та МВС.

І головне зараз зробити все зважено. І раз і чітко пояснити, хто такий Мазур. Його і в Україні не кожен знає, щоб так як киву чи ляшка, правда ж? Ну і поменше орати, що Польща зрадниця. Щонайменше нам треба вирішувати проблеми із головним союзником, де працюють мільйони наших громадян — часто нелегально і на пташиних правах.

Минулого року були випадки, коли наше посольство у Польщі на зустрічі запрошувало діаспорян, а не реальних нинішніх заробітчан. Бо це ж легше... А тут реальна робота. Ось вона і наздогнала".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...