"Історія з Саакашвілі може мати продовження. Він - людина-граната. Обов'язково рвоне", - український письменник

Ян Валетов вважає правильним повернення одіозному політику українського громадянства, але тепер пропонує покарати його за порушення - "прорив" кордону разом із деякими політиками та активістами.

Ян Валетов. Фото: соцмережі.

"Зовсім не симпатик Саакашвілі. Жодного разу. Вважаю, що в Україні його треба розглядати, як вакцину від популізму. Але позбулися його "по бєспрєдєлу". Моє обурення викликав не сам факт "ганяння по дахах", а те, що це було зроблено без найменших оглядань на закон. Хоча б формальних", - пише Ян Валетов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Саакашвілі відповів таким же свавільним "проривом" через кордон. Тобто, ноги об закони України витерли з двох сторін.

Те, що Міхеілу Ніколозовичу повернули незаконно відібране громадянство, це виправлення однієї з помилок. Тепер треба виправити другу. Причому, не тільки по відношенню до порушника кордону, а й до тих політиків, хто "прорив" організовував. Щоб все по-чесному.

Взагалі, ігнорування закону з боку влади, народжує правовий нігілізм і анархію в масах. Перед тим, як з натхненним обличчям напаскудити на Конституцію або Закон, як це прийнято робити у нас, навіть якщо є величезне бажання і явна необхідність, варто задуматися. Наслідки руйнівні. Думаю, що історія з Саакашвілі може мати продовження. Він - людина-граната. Обов'язково рвоне".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...