Історичний день нашої свободи, - Бутусов

день, коли Росія офіційно визнала, що Україна та українці перестали бути "братнім народом"

8 років тому проросійський Янукович визнав, що не здатен контролювати Україну та втік з країни.

А сьогодні президент Росії Путін визнав, що не здатен повернути собі контроль за Україною. І тому фактично об'явив Україні війну.

8 років Росія казала на всіх перемовинах та в усіх судах, що не є стороною "громадянського конфлікту", і воювала без шевронів.

А сьогодні Росія офіційно визнала, що на Донбасі воює російська армія, і що вона діє як агресор, і тепер має відповідати за наслідки агресії.

8 років Росія впливала на України зсередини за допомогою політичного, інформаційного, культурного, економічного, фінансового, газового, корупційного впливу.

А сьогодні Росія вирішила впливати виключно війной, бо вплив зсередини ще є, але вже погано працює.

8 років керівництво України намагалось шукати якісь шляхи для компромісів з Росією.

А сьогодні компроміси виявились пасткою, між нами траншея війни, і треба визначатись та діяти.

8 років років Росія говорила про "братній народ", про "повернення зв'язків", і було багато людей, хто намагався ставитись до Росії дружньо.

А сьогодні Росія стала ворогом для всіх українців, і хто цього не визнає - зрадник, який став на сторону окупантів.

8 років ми вагались, чи вдасться нам здобути перемогу у війні.

А сьогодні вся нація зрозуміла - у нас спільна доля перемогти, і ми не дамо себе знищити.

Слава Україні!

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...