
тепле молоко 300 г
дріжджі живі 18 г
цукор 2 ст.л (від загальної кількості)
борошно (00 білок - 15,8) 6 ст.л від загальної кількості
опара (перше тісто)
жовток 6 шт (120 г)
цукор 240 г
лимонна цедра 2 ч.л
ароматична паста - 0.5 ч.л (5 г)
борошно (00, білок - 15,8) 540-600 г
вершкове масло (кімн. температури) 100 г
яєчний білок 1 шт (30 г)
мигдальне борошно 30 г
цукор 30 г
мигдальні пелюстки
Цукати будь-які 185 г
Ром або коньяк, чай міцний, апельсиновий сік 100 г
♨️Випікати 170 °C / 338 °F 50 хвилин.
Український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко заявив, що нічого не має проти зрад у стосунках, бо ставиться до цього спокійно, передають Патріоти України. В розмові з блогеркою Машею Батіг, яку дівчина опублікувала у своєму Instagram-акаунті, ку...
"Вже навіть пересічні росіяни зрозуміли: для Путіна Україна стала "пунктиком", поза яким він нічого не помічає, навіть власної країни. Це остаточно стало зрозуміло з його багатогодинного спілкування з народом. І від України він не відступиться за жодни...