Італійські паски Панетоне ніжніше пуху!

Рецепт паски

Попереднє бродіння:

тепле молоко 300 г

дріжджі живі 18 г

цукор 2 ст.л (від загальної кількості)

борошно (00 білок - 15,8) 6 ст.л від загальної кількості

Основне тісто:

опара (перше тісто)

жовток 6 шт (120 г)

цукор 240 г

лимонна цедра 2 ч.л

ароматична паста - 0.5 ч.л (5 г)

борошно (00, білок - 15,8) 540-600 г

вершкове масло (кімн. температури) 100 г

Глазур:

яєчний білок 1 шт (30 г)

мигдальне борошно 30 г

цукор 30 г

мигдальні пелюстки

Цукати будь-які 185 г

Ром або коньяк, чай міцний, апельсиновий сік 100 г


♨️Випікати 170 °C / 338 °F 50 хвилин.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це ж було приємно...": Кулінар Клопотенко здивував зізнанням про свою реакцію на зради

вівторок, 23 грудень 2025, 23:00

Український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко заявив, що нічого не має проти зрад у стосунках, бо ставиться до цього спокійно, передають Патріоти України. В розмові з блогеркою Машею Батіг, яку дівчина опублікувала у своєму Instagram-акаунті, ку...

Путін нарешті сказав правду: він хоче миру, але тільки з Трампом, - Портников

вівторок, 23 грудень 2025, 22:50

"Вже навіть пересічні росіяни зрозуміли: для Путіна Україна стала "пунктиком", поза яким він нічого не помічає, навіть власної країни. Це остаточно стало зрозуміло з його багатогодинного спілкування з народом. І від України він не відступиться за жодни...