"Італійці вже їдуть палити вас на вогнищі": Клопотенко обурив українців новим рецептом

Український ресторатор Євген Клопотенко 1 вересня спровокував дискусію в коментарях під своїм відео, у якому показав, як готує пасту з кавуном, передають Патріоти України.

"Гастророзпуста. Гастропровокація. Моя відповідь піці з ананасами. Я зомлів від задоволення, коли це спробував", – описав свій кулінарний експеримент ресторатор.

Для приготування цієї страви Клопотенко порадив подрібнити томати й обсмажити на сковороді з білим сухим вином, а потім додати пасту. "Обсмажуєте ще близько хвилини, а потім викладаєте зверху шматочки соковитого холодного кавуна. І відкриваєте для себе зовсім нову насолоду", – написав він.

Станом на цю мить його пост зібрав трохи більше ніж 200 лайків. На це звернула увагу в коментарях журналістка Галина Плачинда. "Кількість лайків свідчить – ви всіх за...бали своїми потугами бути креативним", – написала вона.

"Італійці вже їдуть палити вас на вогнищі. І я з ними навіть погоджуся тут", – написали в коментарях підписники.

"Це з розряду – трохи води і перднути туди", – прокоментували "гастророзпусту" користувачі мережі.

"Цікаво. Я люблю різні смаки в одній страві", – підтримали ресторатора інші підписники.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Генпрокурор Піскун випустив з-під варти Коломойського, підозрюваного у вбивстві, а після цього купив віллу у Франції - ЗМІ

середа, 4 вересень 2024, 22:05

Генеральний прокурор України у 2005 році (за даними ЗМІ, йдеться про Святослава Піскуна) міг за винагороду випустити з-під варти олігарха Ігоря Коломойського, якого підозрювали в організації замовного вбивства юриста Сергія Карпенка. Про це йдеться в у...

Багато кому знайома постать: Bloomberg дізнався, хто може очолити МЗС замість Кулеби

середа, 4 вересень 2024, 21:54

Новим очільником Міністерства закордонних справ України замість Дмитра Кулеби, який написав заяву про відставку, може стати чинний заступник глави цього ж відомства Андрій Сибіга. Про це пише агенція Bloomberg, посилаючись на джерело, наближене до кома...