Український ресторатор Євген Клопотенко 1 вересня спровокував дискусію в коментарях під своїм відео, у якому показав, як готує пасту з кавуном, передають Патріоти України.
"Гастророзпуста. Гастропровокація. Моя відповідь піці з ананасами. Я зомлів від задоволення, коли це спробував", – описав свій кулінарний експеримент ресторатор.
Для приготування цієї страви Клопотенко порадив подрібнити томати й обсмажити на сковороді з білим сухим вином, а потім додати пасту. "Обсмажуєте ще близько хвилини, а потім викладаєте зверху шматочки соковитого холодного кавуна. І відкриваєте для себе зовсім нову насолоду", – написав він.
Станом на цю мить його пост зібрав трохи більше ніж 200 лайків. На це звернула увагу в коментарях журналістка Галина Плачинда. "Кількість лайків свідчить – ви всіх за...бали своїми потугами бути креативним", – написала вона.
"Італійці вже їдуть палити вас на вогнищі. І я з ними навіть погоджуся тут", – написали в коментарях підписники.
"Це з розряду – трохи води і перднути туди", – прокоментували "гастророзпусту" користувачі мережі.
"Цікаво. Я люблю різні смаки в одній страві", – підтримали ресторатора інші підписники.
У Підмосков'ї, РФ, спалахнув склад на площі 1500 кв. м. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Міністерство РФ у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих. Будівля загорілася в місті Електростал...
"Не всі це усвідомлюють і визнають, що закономірно, та цей процес людям вже не зупинити. Хіба Бог може зробити диво… Уже зараз формуються нові геополітичні військові блоки, вже зараз вирують "регіональні" конфлікти, що призводять до величезних людських...