Іти в ногу з рідним народом: "Зеленський" і собі заспівав "Батько наш Бандера!". Не вірите? Переконайтесь! (відео)

Флешмоб львівських школярок з виконання пісні "Батько наш Бандера" став вірусним не лише по всій Україні, де пісню переспівали тисячі дітей та дорослих, але переполохпа всю прропутінську Московію, як підтвердження їх найбільш українофобських кошмарів, зазначають Патріоти України.

Нове дихання модному флешмобу дав політичний пародист, а в минулому депутатом Трускавецької міської ради Богдан Процишин, як відповідь крайнему інтерв'ю Володимира Зеленського щодо своїх офшорних зашкварів.

Ролик починається з прес-конференції в лісі, яку Процишин дає журналістам в образі Зеленського. Представники ЗМІ просять його прокоментувати спробу виведення в обхід закону грошей зі збанкрутілого банку та відмивання грошей Ігоря Коломойського. У відповідь "Зеленський" виправдовується важкими часами Януковича, які змусили "структурувати бізнес" і таким чином боротися з режимом. Після чого заспівує пісню українською.

Крім іншого в ній є такі рядки.
Нене ж моя, нене, Янукович лізе,
Не жалуй за мене, Кіпре і Белізе.
Кіпри і Белізи, Самоа, Абердіни
Порятують славу, славу України.
Лишимо домівки, не буде покори,
Ми підем в криївки, ми підем в офошри.
Підемо в офшори - то наші криївки.
Воїни готівки, бійці безготівки.
Прагне перемоги банда "регіонів",
Всюди чути стогін сорока мільйонів.
Ми почули стогiн кожного мiльйону.
Взяли тi мiльйони, вивезли з полону.
Батько наш Бандера оберти прискорив
Через ті папери клятої Пандори.
Здали на поталу Україну-мати.

Хто тя без "Кварталу" буде рятувати?


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...