Із 13 до 17 серпня треба бути обережними: Таролог дав прогноз по найнебезпечніших містах в Україні

Таролог та екстрасенс Роман Шептицький попередив про підвищену загрозу в західних регіонах України у період з 13 до 17 серпня та назвав найнебезпечніші міста з регіонами. Такий прогноз він зробив на своєму YouTube-каналі, розклавши карти, передають Патріоти України.

Таролог зробив висновок, що у зазначений період найбільш небезпечною ситуація буде на заході України. "Напевно, вони (окупанти) думають, що тут зберігається вся зброя, – зазначив він. – Щоб вкотре налякати, помститися, вони можуть зараз пробувати тероризувати західну Україну".

Найбільш тривожні карти випали при розкладі ситуації у Хмельницькому та області. "Перша карта по Хмельницькому страшна випала – "Аркан смерті"... Потім йде обнулення і знову дияволи якісь. Щось мені цими днями Хмельницький зовсім не подобається. Дуже гостра карта. Серед багатьох регіонів там поки карта найгостріша, – сказав Шептицький. – Нехай цей весь негатив відводиться, але потрібно бути обережними і уважними. Щось вороги там задумали, щось недобре... злий умисел".

Не менш тривожні карти випали при розкладі на Львів та Львівську область, а також на Чернівці (+область), Івано-Франківськ (+область), Тернопіль (+область), Закарпаття.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...