Із букетом та обіймами: Як Кім Чен Ин зустрів Путіна (відео)

Сьогодні, 18 червня, під вечір російський диктатор Володимир Путін прибув до Північної Кореї. Це перша поїздка президента РФ до КНДР за останні 24 роки. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

Як зазначається, в аеропорту російського диктатора особисто зустрічав Кім Чен Ин. Лідери коротко поспілкувалися біля кортежу Путіна.

Російського президента вітала рота почесної варти КНДР, після чого йому вручили букет червоних квітів. На вулицях Пхеньяна кортеж президента РФ супроводжували десятки охоронці на мотоциклах.

Як повідомлялося, російський диктатор Володимир Путін схвалив проєкт Договору про всеосяжне стратегічне партнерство з КНДР. Він має намір підписати документ під час зустрічі з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник продовжує "стискати" район оборони ЗСУ у місті Вугледар одночасно із заходу та сходу... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 27 вересень 2024, 22:26

короткі інформаційні повідомлення з різних напрямків... 1. Очевидно, військово-політичне керівництво республіки Білорусь (РБ), в особі лукашенкИ, продовжує зображати "сильно наляканого" маленького диктатора... . 15-а зенітна ракетна бригада (зрбр) впс...

Огляд карти бойових дій за 27 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 22:09

Сьогодні 27 вересня. Триває 947-ма доба оборони України проти російської навали. Яка ситуація у Вугледарі, де українські війська продовжують тримати свої позиції? Які виклики та загрози стоять перед нашими захисниками в цьому стратегічно важливому міст...