Із якою метою Путін послав двійника в Україну: Військовий експерт шокував задумом

Демонстративний візити російського лідера Володимира Путіна на тимчасово окуповані території України - це ніщо інше, як "попкорн для ідіотів" та "приманка", якою диктатор розраховував спровокувати Україну. Про це заявив військовий експерт Іван Ступак, прокоментувавши сьогоднішній "вояж" диктатора в Луганську та Херсонську області, передають Патріоти України.

Раніше диктатор не ступав на територію України вісім з половиною років, якщо не враховувати тимчасово окупований Крим. "Все було зроблено для того, щоб наша сторона - Україна, змогла провести швидку геолокацію місця, де це все розташовано. Я вважаю, що це була "приманка" для нашого політичного та військового керівництва", - вказав він.

При цьому не факт, що в Україну приїжджав саме Путін. Експерт звернув увагу, що диктатор взагалі уникає прямого контакту з будь-ким: не обмінюється рукостисканнями, посилаючись на циркуляцію в суспільстві коронавірусу, не підпускає до себе ближче, ніж за 2 метри. Це було помітно під час великодньої церемонії в Москві, яку відвідував Путін: "Він стояв настільки далеко від людей, навіть мер Москви Собянін стояв у двох метрах від Путіна, а ближче нікого не підпускали", - вказав він.

Тому Ступак впевнений, що замість Путіна в Україну приїхав його "двійник", який не впорався з роллю "косплея" (пародії на) Зеленського. "Це все постановка. Ну не сидить він ніколи поблизу зі своїм оточенням, ніколи. Подивіться ролик двотижневої давності. А тут він на окупованій території. А якщо там українські партизани зі "Стінгерами" на руках? Як він не злякався? Тобто це відвертий "косплей" на Зеленського", - говорить експерт.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Одному начисто відірвало голову": Кореспондент Times побачив, як дроноводи нищать по 40 росіян на день

неділя, 19 травень 2024, 16:45

На відбиття російського вторгнення в північну частину Харківщини ЗСУ терміново перекинули додаткові резерви. Серед інших на захист другого найбільшого міста України було кинуто спецпідрозділ Нацгвардії "Гострі картузи", який спеціалізується на безпілот...

"Ми не знаємо, куди витратили кошти": У Львові розшукують 20 млн грн, які міська влада виділила на вітрила для фрегата ВМС

неділя, 19 травень 2024, 16:31

У Львівській міській раді погрожують звернутися до правоохоронних органів через відсутність звіту про те, як було витрачено 20 млн грн, виділених минулого року на вітрила для фрегата “Дружба” — навчального судна інституту Військово-морських сил Одесько...