"Ізраїль бреше щодо ядерки? Нам треба було зробити так само, Кучма ж це добре вміє", - політолог

"Ердоган ініціює створення інспекції щодо перевірки наявності в Ізраїлю ядерної зброї, "поки не стало надто пізно". На спільній пресконференції з канцлером Шольцем 17 листопада у Берліні Ердоган заявив, що Ізраїль має ядерну зброю, проте не визнає цього: "Чи є зараз у Ізраїлю ядерна зброя? Є, але якщо ви запитаєте Ізраїль, то вони не скажуть "так". Тому що вони дуже добре використовують брехню", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Інформація про те, що Тель-Авів має в своєму розпорядженні ядерну зброю, широко поширена, але Ізраїль її не підтверджує.

А мені подобається цей підхід Ізраїлю. Обличчя цеглиною – нема, і все. Навіть якщо Ердоган таки пропхає ту інспекцію, то, по-перше, Ізраїль довго не погоджуватиметься, тоді торгуватиметься, а коли виторгує максимум доступних преференцій і пустить інспекцію – та гарантовано нічого не знайде.

І знов те безсенсове, але нестримне шкодування: ну чого Україна так само не зробила свого часу?! Кучма ж прекрасно вміє брехати в очі. Так заначив би скількись ракет – і брехав ще й про це, "нема більше, зовсім нема, чесне слово!"

І навіть сумнів у ворога "а може таки дійсно є?" – це вже непоганий стримувальний засіб. Не на 100%, але достатньо дієвий. Однак що вже казати…".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...