Кадиров абсолютно влаштовує Путіна, але він готується до його смерті, - Ігор Яковенко

Глава Чечні Рамзан Кадиров серйозно хворий, і кремлівський диктатор Володимир Путін готується до його смерті. Таке припущення висловив російський опозиціонер, соціолог і екс-депутат Держдуми Ігор Яковенко, зазначивши, що Путін не збирається міняти Кадирова, він його "абсолютно влаштовує", передають Патріоти України.

"Я думаю, що Кадиров не дуже здоровий. Про це можна судити за його зовнішнім виглядом. Він взагалі-то ніколи не був златоустом, але останнім часом він кілька разів давав інтерв'ю лежачи. Ось просто лежить людина і щось там сказати виштовхує зі свого рота, якісь звуки, в яких, крім дон-дон, нічого не можна розібрати. Він дуже сильно опух, у нього зовсім сильно одутле обличчя. На цій підставі багато хто говорить про те, що він хворий. Може, дійсно хворий", - заявив експерт.

На його думку, саме у зв'язку з цим Путін задумався, яким чином зберігати контроль над Кавказом після того, як Кадирова не стане.

"Чечня є ключовим регіоном для Кавказу, і Кадиров - смотрящий за Кавказом у цілому для Путіна", - сказав Яковенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...