Кадирівці позбавили жителів Бєлгородської області мобільного зв’язку заради... зйомок власного ролика (відео)

Кадирівці вкотре підтвердили свою репутацію найдурніших та найбоягузливіших представників окупаційних сил РФ. Цього разу вони вирішили позбавити жителів Бєлгородської області мобільного зв’язку заради ролика для соцмереж. Відповідним відео у себе в Telegram-каналі поділився сам чеченський диктатор Рамзан Кадиров, який обіймає посаду російського ставленика у тимчасово окупованій Ічкерії, передають Патріоти України.

На оприлюднених кадрах видно, як один із його людей із підрозділу Ахмат знищує ракетою з ПТРК вишку мобільного зв’язку на території самої РФ. За словами Кадирова, таким чином вони «позбавили ворога зв’язку і можливості викликати підкріплення».

«Це дало змогу нашим бійцям швидко перехопити ініціативу і швидко знищити противника», — заявив один із найжалюгідніших клоунів кремлівського режиму.

А оскільки ЗСУ жодних бойових дій безпосередньо на території РФ не ведуть, а вишка належала російському оператору, то питання про те, кого Кадиров вважає своїм ворогом, напрошується саме собою. Влада Бєлгородської області при цьому, природно, тримає язик за зубами і жодних коментарів із цього приводу не дає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...