"Кадиров помер": Біля Центральної клінічної лікарні Москви спостерігається дивна ситуація, - соцмережі

У Москві, ймовірно, помер лідер Чечні Рамзан Кадиров після бадьорої ранкової пробіжки, якою вранці, 17 вересня, намагалася обдурити всіх його прес-служба через чутки про те, що він у комі. Про смерть Кадирова заявив чеченський опозиціонер Абубакар Янгулбаєв в Telegram, передають Патріоти України.

На тлі цієї новини Кремль підняв вертольоти, до лікарні Кадирова з'їжджаються кортежі чеченської еліти, повідомляє проект ВЧК-ОГПУ. "З боку Кремля в бік Внуково один за іншим вилетіли два вертольоти", - йдеться в повідомленні.

Також біля Центральної клінічної лікарні Москви - дивна обстановка. Туди з'їжджаються "друзі" Кадирова на дорогих машинах: тільки за одну годину там помічені Майбах, Порш Кайен, чотири Гелендвагена, два BMW і так далі.

"У головну кремлівську лікарню один за одною заїжджають дорогі машини або з держномерами Чечні, або з номерами інших суб'єктів, але з жителями Чечні в салоні", - вказує проект.

Уточнюється, що чеченську еліту пропускають в будівлю ЦКБ без огляду, тоді як інших приїжджих ретельно перевіряють. Раніше повідомлялося, що саме в цій лікарні Кадирова намагалися вилікувати від смертельної хвороби.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...