Кадиров відвідав окупований Маріуполь, але... швидко "евакуювався" через дрон над футбольним полем

22 січня лідер Чечні Рамзан Кадиров прибув із візитом до окупованого росіянами Маріуполя, де провів нараду в адміністрації, проте його звідти евакуювали через цивільний дрон, який фіксував футбольний матч поряд з адміністрацією. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

За його словами, Кадиров приїхав у Маріуполь, щоб поінформувати окупаційну місцеву владу про майбутнє призначення на посаду голови адміністрації Маріуполя свого сина. "В першій половині дня він мав провести нараду в міській окупаційній адміністрації по вулиці Громової та потім красиво позувати в філармонії. Де, власне, наголосити "дон-дон", що син має бути тут головним", - написав Андрющенко.

Він зазначив, що поряд з адміністрацією, де Кадиров брав участь у нараді, на стадіоні в мікрорайоні Невському відбувався футбольний матч. Хтось знімав гру з дрона, який підняли в небо.

За словами Андрющенка, охорона Кадирова побачила дрон і злякалась, тому швидко евакуювала лідера Чечні з міста. Усі заплановані заходи скасували. Радник мера додав, що організатори намагалися зробити повну таємність візиту, а в кожному дворі чергували патрулі й ФСБ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...