Кадирова могли отруїти радіоактивною речовиною, як Литвиненка", - російська опозиціонерка Курносова

Главу Чечні Рамзана Кадирова могли отруїти. Наразі він проходить процедуру діалізу, стверджує російська опозиціонерка Ольга Курносова з посиланням на джерела в спецслужбах, передають Патріоти України.

За її словами, про отруєння Кадирова вже ходять чутки у кабінетах спецслужб, але вони, зазначила Курносова, поки не підтверджені. "Всередині спецслужб ходять чутки, що його отруїли. Не знаю, чи так це, але чутки такі є. Чи виживе він - питання", - сказала вона.

Курносова припустила, що чеченського главу могли отруїти "за схемою Литвиненка" - радіоактивною речовиною. Хто це зробив - опозиціонерка стверджувати не наважується.

"(Ходять чутки - ред.), що його отруїли радіоактивними речовинами. Тобто, стара схема Литвиненка жива і працює. Тому все можливо. У сьогоднішній Росії можливо все. Путін чи не Путін - хто завгодно", - висловилася Курносова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...