Кадировці викрали жителя Бєлгородської області, але щось пішло не так

У Бєлгородській області кадировці захопили місцевого жителя, проте тому вдалося від них втекти, вистрибнувши на ходу з автомобіля. Про це розповіли у Telegram-каналі Astra, передають Патріоти України.

Як повідомляється, приводом для викрадення 37-річного росіянина стало те, що він вів відеозйомку недалеко від дислокації підрозділу Ахмат. «Військовим не сподобалося, що він нібито зняв на відео міст через річку Оскіл у Валуйському районі Бєлгородської області - бійцям здалося, що чоловік знімає місця їхньої дислокації. У зв’язку з цим військові затримали молодика і насильно посадили його у свою машину. По ходу руху затриманий вистрибнув з авто», — йдеться у повідомленні.

І хоча викраденому зрештою вдалося врятуватися з рук так званих «визволителів», унаслідок падіння він розбив собі голову і був госпіталізований з діагнозом «перелом кісток черепа». Шукати, а тим паче затримувати кадировців, очікувано, ніхто не став.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кадировці викрали жителя Бєлгородської області, але щось пішло не так

понеділок, 30 вересень 2024, 16:06

У Бєлгородській області кадировці захопили місцевого жителя, проте тому вдалося від них втекти, вистрибнувши на ходу з автомобіля. Про це розповіли у Telegram-каналі Astra, передають Патріоти України. Як повідомляється, приводом для викрадення 37-річно...

Росія часто програє війни, і майже завжди через внутрішню дестабілізацію, - політолог

понеділок, 30 вересень 2024, 15:45

"Як росіяни програють війни. Минулого тижня Герхард Шредер, російська прокладка, ляпнув щось типу вчіть історію – Росія ніколи не програє. Він не перший, хто розносить внутрішньо російське дебільне побєдобєсіє по світу. У чому я згідний з цим покидьком...