Камалія здивувала розповіддю, у яких стосунках вони перебувають зараз із Захуром

Стосунки співачки Камалії та пакистанського мільярдера Мохаммада Захура останнім часом викликають неабиякий інтерес у шанувальників. Після того, як пара оголосила про розлучення, Камалія та Захур усе одного проводять багато часу разом, роблять спільні проєкти та позують разом на фото, зазначають Патріоти України.

Співачка зізналася, що тема стосунків з чоловіком для неї дуже болісна, адже зараз пара переживає складний етап у своєму подружньому житті. Однак попри труднощі, Камалія та Захур продовжують підтримувати одне одного та разом виховувати доньок Арабеллу та Мірабеллу.

"У нас зараз непростий період. Я намагалася усе сказати у тому дописі, але ми закрили це питання між нами. Коли прийде час і ми все вирішемо, ми розповімо. Зараз ми підтримуємо одне одного, у нас спільні діти, у нас дуже багато спільних проєктів. І, звичайно, 20 років не проходять просто так. Я скажу, що зараз коментувати цю тему це дуже боляче для мене", - поділилася Камалія.

Зазначимо, що Камалія приголомшила новиною про розлучення з Мохаммадом Захуром 13 квітня цього року після 20 років у шлюбі. У своїй публікації в соцмережах співачка написала про те, що вони з чоловіком старанно працювали над стосунками протягом року, але попри кохання одно до одного, все ж прийняли рішення розлучитися.

Причину розриву стосунків Камалія та Захур не називають. Однак, як відомо, напередодні співачка та мільярдер посварилися через його доньку від колишньої дружини-росіянки. Дівчина та мачуха не змогли побудувати теплі стосунки, а у конфлікті Захур все ж підтримав доньку.

Після новини про розлучення Камалія та Захур не лише відвідують світські заходи, а й проводять час у сімейному колі з двома доньками. Так, наприклад, пара з дітьми разом каталася на конях та святкувала сімейні свята.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...