"Кандидат у президенти Туреччини (чистісінькою російською!) закликав росіян "тримати руки подалі від турецької держави", - Голобуцький

"Суперник Ердогана на виборах (котрі відбудуться цієї неділі) Кемаль Киличдароглу після появи компромату на іншого політика, Мухаррема Індже, котрий відмовився від участі у виборчих перегонах, зробив раптом жорстку антиросійську заяву", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Кандидат в президенти Туреччини (причому, чистісінькою російською, щоб було зрозуміліше "дорогим друзям" Ердогана в Кремлі), закликав їх "тримати руки подалі від турецької держави".

«Дорогие русские друзья,

Вы стоите за монтажами, заговорами, контентом Deep Fake и записями, которые вчера были разоблачены в этой стране. Если вы хотите продолжения нашей дружбы после 15 мая, держите руки подальше от турецкого государства. Мы по-прежнему выступаем за сотрудничество и дружбу». Неочікувано - за 3 дні до виборів такий жорсткий демарш, але з "дружньою посмішкою".))
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...