​Канцлер Шольц з дивною впертістю вчепився в неможливість постачання Taurus, - Голобуцький

"Канцлер Шольц з дивною впертістю вчепився в неможливість постачання Taurus. Спочатку він злив розвіддані ("в Україні Сторм Шедоу обслуговують військові країн-постачальників") і підставив під небезпеку як мінімум дипломатів Великої Британії та Франції", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А тепер він у Дрездені "під час розмови з громадянами" заявив, що не погоджується постачати Taurus, бо як її "невірно застосувати, вона може вразити ціль десь у Москві".

Зважаючи на те, що Шольца за подібне почали критикувати навіть зважені опозиціонери з ХДС, а німецькі виборці помалу змінюють думку і збільшують підтримку постачання нам зброї включно з далекобійною, політичної доцільності я тут не бачу.

Натомість помилками Шольца вже скористався Макрон, щоб протиставити себе "Хохлафу" ("Повільному", як канцлера обізвали німці на політичному карнавалі Розенмонтаґу) - той ляпає не просто що попало, а ще й небезпечне для союзників. А от Макрон ставиться до своїх заяв дуже серйозно, на відміну від Шольца.

Бо заяву президента Франції щодо його достатньо радикальних припущень (про можливе відправлення військового контингенту до України) після ляпу Шольца складно трактувати якось інакше, ніж протиставлення. "Кожне слово, яке я кажу з цього приводу, і обмірковане, і зважене".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...