Капітан першого рангу запасу ВМС ЗСУ прокоментував, чи правильно вчинив Сирський щодо Авдіївки

Авдіївка зараз у центрі уваги. Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський ухвалив правильне рішення щодо виведення наших воїнів з цього міста у Донецькій області, оскільки українська держава має одне військо, і у разі його втрати народ не буде кому захищати. Такою думкою поділився капітан першого рангу запасу Військово-морських сил Збройних сил України, керівник безпекових програм Центру глобалістики "Стратегія ХХІ" Павло Лакійчук, передають Патріоти України.

Експерт зазначив, що погоджується з головнокомандувачем ЗСУ. "...Однозначно, коли є вибір між утриманням території і збереженням війська, потрібно обирати другий варіант", - підкреслив співбесідник.

Водночас офіцер додав, що, на його думку, "відхід з Авдіївки потрібно було здійснювати дещо раніше, але командування на місці краще знає свої ресурси та можливості". Експерт також сказав, що українська сторона, на жаль, має мало ресурсів. Лакійчук поділився, що у російських загарбників на цій ділянці фронту є перевага "у 7-10 разів".

Тож Авдіївська операція добігає кінця, вона була складна, каже капітан першого рангу запасу ВМС. "Останній етап був надскладний, і далі буде багато неприємних повідомлень. Але треба розуміти, що організувати відступ дуже складно на будь-якому рівні. Наше командування зробило все, що змогло", - додав він.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Корупціонери втратять владу: Старець Кирило напророкував перемогу України і період змін (відео)

неділя, 19 травень 2024, 23:41

Пророцтво старця Кирила свідчить, що 2024 року в Україні розпочнеться період змін. Прогноз старця був оприлюднений на Youtube, передають Патріоти України. . На початку червня ворожі сили планують масштабний наступ на Харківщину. Однак усі плани Росії ...

Добре провели час разом: Дмитро Гордон показав рідкісне фото з тещею

неділя, 19 травень 2024, 23:28

Журналіст та ведучий Дмитро Гордон потішив шанувальників родинним контентом. Інтерв'юер у своєму фотоблогу опублікував кадр, зроблений на тлі Національного театру імені Івана Франка, передають Патріоти України. На зображенні усміхнений Дмитро Гордон по...