“Карантинні” сніданки в школах: Батьки обурені, у МОН просять потерпіти (фото)

Згідно з оновленими рекомендаціями Міністерства охорони здоров’я щодо організації навчального процесу на період карантину, в школах заборонено організовувати мультипрофільне харчування за типом “шведського столу” і шляхом самообслуговування.

Заступник в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій попросила батьків, які незадоволені харчуванням своїх дітей у школах, потерпіти, поки закінчиться карантин. Про це вона написала в Facebook, передають Патріоти України.

“Знаю, що з початком нового навчального року ви невдоволені тим, як харчуються ваші діти у шкільних їдальнях. Розумію, що тих «сніданків» для учнів початкової школи, які порційно фасуються в разову упаковку, недостатньо для повноцінного сніданку. Але в умовах пандемії організація шкільного харчування потребує інших підходів. Саме тому це вимушені дії на час, поки у країні діють карантинні обмеження”, — написала Мандзій.

Також вона додала, що після скасування карантину школи повернуться до звичної моделі мультипрофільного харчування.

Зазначимо, що згідно з оновленими рекомендаціями Міністерства охорони здоров’я щодо організації навчального процесу на період карантину, в школах заборонено організовувати мультипрофільне харчування за типом “шведського столу” і шляхом самообслуговування.

Самі навчальні заклади повинні забезпечити дітей боксами з попередньо фасованою харчовою продукцією.

Однак багатьох батьків обурила якість їжі в боксах. Фотографії сніданків у столичних школах публікують у соцмережах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...