"Карта аркан смерті - загроза для мирного населення": Відомий таролог попередив українців про обстріли та назвав дати

Екстрасенс і таролог Роман Шептицький зробив тривожний прогноз для Києва, попередивши про серйозну загрозу нових атак Росії до кінця поточного тижня, а саме до 15 січня, передають Патріоти України.

Свій прогноз він озвучив, роблячи розклад карт Таро. Шептицький заявив, що Києву загрожує дуже неспокійний тиждень, загроза нових ударів підвищена: "По Києву тиждень може вийти теж досить неспокійним, особливо перша його половина. Карта аркан смерті - загроза для мирного населення. Наші будуть відбиватися, але не все можна відбити і не все можна запобігти".

Що стосується ситуації в Київській області у зазначений період, таролог зазначив наступне: "По області загроза "прильотів" залишається середня (40-50%). Більше загроза по критичній інфраструктурі. Зберігайте уважність і обережність".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...