"Карта говорить, що підготовка йде": Екстрасенс оцінив загрозу нападу з боку Білорусі 24 серпня

Таролог та екстрасенс Роман Шептицький оцінив загрозу наступу та вторгнення в Україну ворожих військ з боку Білорусі 24 серпня. Свій прогноз він зробив на YouTube-каналі, розклавши карти, передають Патріоти України.

"Карта говорить, що підготовка йде, але активної стадії такого наступу, принаймні, на цьому етапі карта не показує, – заявив таролог. – Хотіли б напасти – зробили б це давним-давно. Їх пресингують, зброя звозиться-вивозиться, нагнітають обстановку по максиму, щоб там тримати частину наших військ".

За словами екстрасенса, Білорусі загрожує внутрішній переворот у разі їхнього нападу на Україну. Складається враження, що білоруські війська чекають на перемогу ЗСУ у розв'язаній Росією війні, зазначив Шептицький.

Також таролог попередив про загрозу обстрілів з цього напрямку, яка нікуди не поділася.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...