"Карта смерті": Таролог Гордєєв дав прогноз для прифронтових областей і назвав найнебезпечніший регіон

Український таролог і екстрасенс Макс Гордєєв зробив прогноз на найближчий місяць для прифронтових міст і областей нашої держави. Про це він розповів у своєму youtube-каналі, передають Патріоти України.

Луганщина

"Я бачу, що "купують" якусь людину, яка відповідальна за те, щоб цей регіон звільнився. Туз пентаклей говорить мені про те, що був або буде хабар. Також я бачу дуже сильні зміни, які продовжують складну ситуацію з містом і областю. Єдине хороше в цьому всьому пеклі – те, що там є люди, які вірять в те, що Луганськ і область знову будуть українськими", – сказав Макс Гордєєв.

Донецька область

За словами таролога, ситуація в Донецькій області трохи краща. ЗСУ в цьому регіоні зможуть просунутися вперед завдяки допомозі від міжнародних партнерів, яка може надійде вже в середині місяця.

"Випадає жахлива карта, яка говорить, що поки що цей регіон знаходиться в негативному аспекті. Але надалі я бачу позитивні карти. Є проблиски того, що наші військові пробиваються. Я бачу, що в березні цей регіон потихеньку буде очищатися від нечисті. Карти показують, що є якесь об'єднання. Люди почали розуміти, що все добре, що Україна прийде, що Україна – це те, що їм якраз потрібно", – зазначив Гордєєв.

Запоріжжя

"Напевно, найболючіший регіон за останні 3-4 місяці. Протягом наступних трьох місяців регіон може звільнитися від усіх негативних аспектів. Там зараз відбувається дуже багато захисних операцій. Люди там зараз перебувають в дуже негативному енергетичному полі", – розповів екстрасенс.

Харків і область

За його словами, економічна ситуація з Харковом зараз дуже важка. "Люди все одно повертаються додому. В шостому місяці буде якась дуже крута подія, яка змінить негативну ситуацію. Догори піднімається енергія і це дуже класно. Я бачу карту імператора, що символізує стабільність і бачу вашого мера на троні, який намагається розрулити цю ситуацію", – говорить Макс Гордєєв.

Дніпропетровщина

"Дніпро і область у березні будьте дуже уважні. Можливі прильоти і прильоти дуже сильні. Ситуація енергетично важка. Треба попрацювати людям з їхніми переживаннями", – сказав таролог.

Херсонщина

"Знову випадає негатив – карта смерті. Ви – незламні, пам'ятайте про це. Ситуація важка. Це говорить про те, що нічого доброго у березні у цьому регіоні не станеться. Але сподіваємося, що літо виправить цю ситуацію", – зазначив Гордєєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...