"Карти показують сприятливу ситуацію для ЗСУ": Таролог дала прогноз для України на осінь 2022-го (відео)

Таролог Ірина Клевер дала прогноз на осінь 2022 для українців й заявила, що урожай вдасться зібрати, та противник постійно цьому заважатиме й робитиме все для того, аби результати праці громадян України звести нанівець. Про це вона розповіла в інтерв'ю YouTube-каналі TOP, передають Патріоти України.

"Не вийде у них завадити, але заважатимуть... Заважатимуть, щоб казна була порожньою, щоб їсти не було чого. Не виходить воєнним шляхом це зробити, так вони інакше чинять, наприклад, вивозять зерно", - каже астроексперт.

За словами Клевер, економічного зростання в Україні восени не буде, бо ні з чого. "Одним словом можна сказати: "Виживемо", - охарактеризувала таролог економічну ситуацію в нашій країні у період з вересня по листопад. Що стосується воєнних дій, то карти показують сприятливу ситуацію для ЗСУ.

Крім того, астроексперт запевнила, що восени ми не замерзнемо, але "сафарі" в Україні не буде. Й це потрібно розуміти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...