"Картина плутанини": Британський аналітик вказав, що може бути в Україні після постачання Storm Shadow

В Україні наступні кілька тижнів можуть не дати чіткого уявлення про те, що відбувається на фронті: хто і куди наступає. Однак очевидно, що всі зусилля Сил оборони будуть спрямовані на повернення територій.На це вказав аналітик із оборони та безпеки, британський професор Майкл Кларк. Його слова процитував канал Sky News, передають Патріоти України.

Експерта запитали, що може відбутися далі в Україні, особливо після "сміливого" рішення Лондона відправити Києву унікальні ракети Storm Shadow, дальність яких може досягати 560 км."Наступні кілька днів і тижнів будуть картиною плутанини щодо того, хто і куди просувається", – припустив він.

Водночас аналітик висловив упевненість, що незважаючи на це, Україна прагнутиме двох чітких стратегічних цілей у боротьбі з російським агресором.Перша з них – повернути Донбас, а друга – розірвати окупантам сухопутний міст між Донбасом і Кримом. "Такий район несе безліч проблем для українців, але також і деякі переваги, тому що із землею там легше працювати", – додав професор Кларк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Радив би ФСБ звернути на неї увагу": Жорін постібався з росіянки за "публічне приниження" Abrams

субота, 4 травень 2024, 15:47

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін дотепно "постібався" з росіянки, яка влаштувала "публічне приниження" американського танка Abrams у Москві, передають Патріоти України. У своєму Telegram Жорін опублікував фрагмент відео, на як...

"Повертайтеся додому, Олексію!": Потап повідомив, що приїхав до Парижа і відреагував на критику

субота, 4 травень 2024, 15:34

Репер і продюсер Потап, який виступав у нічних клубах Німеччини з російськомовними хітами, похвалився, що подорожує Європою. Потапенко повідомив, що прибув до Парижа. На сторінці в Instagram Потап опублікував фото, на якому постав під час прогулянки Па...