Катастрофа літака під Бєлгородом! Море трупів. Кремль заявив: там були українці. Що задумала РФ? - Снєгирьов

Низка російських ЗМІ після падіння російського Іл-76 у Бєлгородській області поширили заяви голови комітету Держдуми з оборони Андрія Картаполова про те, що в літаку нібито перебували десятки українських військовополонених, яких везли на обмін: український омбудсмен Дмитро Лубінець вже відреагував на це.

У Міноборони України не змогли підтвердити журналістам, що цей літак уразили саме українські Сили оборони, оскільки «ще з’ясовують інформацію». Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов детально проаналізував подію. Подробиці дивіться у цьому відео.


Опублікував: Дмитро Снєгирьов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...

Щодо наявності оборонних позицій у північній Харківщині - Бутусов

понеділок, 20 травень 2024, 5:58

Питання та відповіді щодо проведених робіт:. 1. Чи побудовані лінії оборони? . - Три лінії оборони будувались ВЦА навколо Харкова, значна кількість оборонних споруд створена, хоча лінії оборони не завершені в повному обсязі. . Місто Вовчанськ - оборо...