"Кацапи якраз готувалися перекинути в Авдіївку": ЗСУ вщент спалили колону російської техніки на Донеччині (фото)

У ніч проти 14 лютого Сили Оборони спалили колону російської техніки, яка рухалася у напрямку Авдіївки, де останні тижні тривають запеклі бої. Про це повідомляють аналітики Deepstate, передають Патріоти України.

"Кацапи готувалися перекинути техніку в Авдіївку, але між Верхньоторецьким та Кам'янкою були знищені. Велика спільна робота всіх "авдіївських" бригад та батальйонів", - йдеться у дописі.

Аналітики опублікували фото роботи Збройних сил України. На світлинах видно вщент спалену військову техніку, яка не доїхала до місця призначення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...