Каже, що мстилася: Популярна російська актриса плюнула в обличчя колезі прямо на сцені

Російська актриса Юлія Михалкова, більш відома як зірка програми "Уральські пельмені", здивувала несподіваним вчинком під час вистави, зазначають Патріоти України.

Як повідомляють росЗМІ, раптово вона почала гнівно висловлюватися про творчість свого партнера Романа Богданова, а потім плюнула йому прямо в обличчя. Михалкова набрала повний рот води і власне зробила те, чого від неї ніхто не очікував.

"Ви чули його пісні? Це жах!" - сказала Михалкова.

Таким вчинком вона вирішила помститися Богданову за те, що раніше він вчинив з нею так само.

В результаті шанувальники артистів розділилися на два "табори". Одні переконані, що артисти вирішили хайпанути, а інші вважають, що між ними дійсно є конфлікт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...