"Кажуть, "можемо повторити". Хлопці, ви навіть свій Superjet не можете зібрати", - російський журналіст

У Росії популярне гасло "Можемо повторити", яке, як правило, використовують у День Перемоги, який відзначають 9 травня, але чи справді росіяни дійсно на таке здатні?

Юлія Латиніна. Фото: Фейсбук.

Російське гасло "можемо повторити" не узгоджується з реальними можливостями РФ. Таку думку 11 травня в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" висловила російський публіцист Юлія Латиніна, передають Патріоти України.

"Коли мені кажуть: "Можемо повторити", – хлопці, що ви можете повторити? Справді, ви можете повторити переведення всієї промисловості країни на військові рейки, яка випускає тільки танки? Ні, хлопці, ви не можете. Ви навіть свій [літак Sukhoi] Superjet не можете зібрати. Ви з кожного танка вкрадете на віллу в Італії. Вілл в Італії буде багато – танків буде мало", – сказала вона.

За словами публіциста, такі літаки, як згорілий у московському аеропорту Шереметьєво, мають проблеми з двигуном і запчастинами. "Дальні стоянки Шереметьєва вже через це прозвали кладовищем Superjet. І сервісний центр цивільних літаків "Сухого" досі не укомплектовано запчастинами настільки, щоб можна було в будь-який момент зібрати кілька двигунів", – зазначила Латиніна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Жорстоке та безжальне пекло": Відомі фотографи показали моторошні кадри з розбомблених Кринок на лівому березі Херсонщини (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:52

Українські фотографи Костянтин і Влада Ліберови показали моторошні і болючі кадри з розбомбленого села Кринки на лівому березі Херсонщини, передають Патріоти України. На кадрах видно, що в селі, в якому раніше проживало близько тисячі людей, не залишил...

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...