Кажуть, що саме Ролдугін - біологічний батько дочки Путіна, - Марія Максакова

Людмила Путіна, ексдружина президента країни-окупанта РФ Володимира Путіна, ймовірно, народила дочку від російського музиканта, віолончеліста Сергія Ролдугіна – друга дитинства Путіна і згодом його "пасії". Про це в інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман розповіла російська оперна співачка, колишня депутатка Держдуми РФ від "Єдиної Росії" Марія Максакова, передають Патріоти України.

"Подейкують, що в них [Путіних] була дивна сім'я, особливо на тлі тієї нісенітниці про "скріпи", які [Путін тепер] готовий нести цілодобово. Справа в тому, що його найбільшою "пасією" завжди був Ролдугін, віолончеліст. Кульмінація цих стосунків припала саме на роки, коли з'являлися на світ доньки [Путіна], зокрема, старша [Марія]", – поділилася Максакова.

Вона додала, що у спогадах колишньої дружини Путіна можна прочитати, як та була обурена поведінкою чоловіка. "Мовляв, вона вже була на останніх тижнях вагітності, а він усе ще гуляв по засніженому Ленінграду під ручку з Ролдугіним, замість того, щоб із нею сидіти, висиджувати їхнього первістка", – каже артистка.

Вона висловила припущення про мотиви Путіна і Ролдугіна у цій ситуації. "Чому він [Путін] цього не робив, напевно, зрозуміло, тому що вона їх обох перестала цікавити, як ширма, бо напевно, занадто округлилася і, мабуть, у стані пізньої вагітності вона вже була їм нецікава, вони проводили час набагато веселіше і запальніше. Вважаю, десь у районі Воронцовського палацу, бо як ще пояснити появу цього прізвища [Воронцова, яке носить старша дочка Путіна]?", – припустила Максакова, уточнивши, що в цьому палаці в Ленінграді розташовувалося Суворовське училище.

У Ленінграді, за її словами, багато хто вважав, що Марія насправді дочка Ролдугіна. "Подейкують, Ролдугін не тільки хрещений, а й біологічний батько ось цієї старшої. Я не беруся це стверджувати, просто був такий стійкий слух, що вони пустували так, що от так. Напевно, втрьох, звідки я знаю, але, загалом, якось не скріпно", – висловилася співачка.

Максакова нагадала, що Ролдугін спочатку працював у Маріїнському театрі "концертмейстером групи віолончельної, потім уже соло". "Потім Путін йому подарував не лише офшор у $2 млрд, а й Будинок музики, це такий Версаль, він витратив потім величезні гроші на реконструкцію, реставрацію. І тепер він [Ролдугін] художній керівник, але всі розуміють, що це, вважай, просто його. Там красуються тепер на афішах тепер вже дещо більш юні музиканти, які, припускаю, пестять йому не лише слух і погляд, і загалом він непогано почувається", – підсумувала артистка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...