Кажуть, що саме Ролдугін - біологічний батько дочки Путіна, - Марія Максакова

Людмила Путіна, ексдружина президента країни-окупанта РФ Володимира Путіна, ймовірно, народила дочку від російського музиканта, віолончеліста Сергія Ролдугіна – друга дитинства Путіна і згодом його "пасії". Про це в інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман розповіла російська оперна співачка, колишня депутатка Держдуми РФ від "Єдиної Росії" Марія Максакова, передають Патріоти України.

"Подейкують, що в них [Путіних] була дивна сім'я, особливо на тлі тієї нісенітниці про "скріпи", які [Путін тепер] готовий нести цілодобово. Справа в тому, що його найбільшою "пасією" завжди був Ролдугін, віолончеліст. Кульмінація цих стосунків припала саме на роки, коли з'являлися на світ доньки [Путіна], зокрема, старша [Марія]", – поділилася Максакова.

Вона додала, що у спогадах колишньої дружини Путіна можна прочитати, як та була обурена поведінкою чоловіка. "Мовляв, вона вже була на останніх тижнях вагітності, а він усе ще гуляв по засніженому Ленінграду під ручку з Ролдугіним, замість того, щоб із нею сидіти, висиджувати їхнього первістка", – каже артистка.

Вона висловила припущення про мотиви Путіна і Ролдугіна у цій ситуації. "Чому він [Путін] цього не робив, напевно, зрозуміло, тому що вона їх обох перестала цікавити, як ширма, бо напевно, занадто округлилася і, мабуть, у стані пізньої вагітності вона вже була їм нецікава, вони проводили час набагато веселіше і запальніше. Вважаю, десь у районі Воронцовського палацу, бо як ще пояснити появу цього прізвища [Воронцова, яке носить старша дочка Путіна]?", – припустила Максакова, уточнивши, що в цьому палаці в Ленінграді розташовувалося Суворовське училище.

У Ленінграді, за її словами, багато хто вважав, що Марія насправді дочка Ролдугіна. "Подейкують, Ролдугін не тільки хрещений, а й біологічний батько ось цієї старшої. Я не беруся це стверджувати, просто був такий стійкий слух, що вони пустували так, що от так. Напевно, втрьох, звідки я знаю, але, загалом, якось не скріпно", – висловилася співачка.

Максакова нагадала, що Ролдугін спочатку працював у Маріїнському театрі "концертмейстером групи віолончельної, потім уже соло". "Потім Путін йому подарував не лише офшор у $2 млрд, а й Будинок музики, це такий Версаль, він витратив потім величезні гроші на реконструкцію, реставрацію. І тепер він [Ролдугін] художній керівник, але всі розуміють, що це, вважай, просто його. Там красуються тепер на афішах тепер вже дещо більш юні музиканти, які, припускаю, пестять йому не лише слух і погляд, і загалом він непогано почувається", – підсумувала артистка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...