"Кажуть, що там мою візитівку знайшли...": Ярош відреагував на чутки про причетність до теракту у Москві

Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош заявив, що Сили оборони України не мають причетності до стрілянини в московському ТРЦ «Крокус». Про це він написав у Facebook.

«По теракту в Москві. Кажуть, що там мою "візитівку" знайшли… Офіційно заявляю: це не ми. Не будемо брати на себе чужих заслуг. Не тому, що шкода орків… Ми добре розуміємо, що чим їх менше, тим краще життя на білому світі. А, тому що ми, українські воїни з Сил оборони України, з цивільними пацаками не воюємо», - наголосив Ярош.

Він додав, що українські військові дотримуються правил ведення війни, Женевських конвенцій тощо. «А загалом, якби вони там, "за порєбріком", всі повиздихали, було б, геть непогано», - додав Командувач Української добровольчої армії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Голова Європарламенту виступила у Верховній Раді, але багато нардепів вчинили дуже неввічливо (фото)

четвер, 9 травень 2024, 20:16

У Верховній Раді після завершення повітряної тривоги розпочався виступ голови Європейського парламенту Роберти Мецоли, повідомляють Патріоти України. Більшість народних обранців вирішили не бути присутніми на виступі голови Європейського парламенту. Де...

"Великая Отечественная еще не закончена - надо победить украинцев": Російський пропагандист приголомшив маячнею про війну (скріншоти)

четвер, 9 травень 2024, 20:01

Російський військовий та пропагандист Олександр Жучковський видає нову версію російської історії. Про це розповів журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. Росіянин розповідає про те, у Другій світовій війні, Росія насправді воювала з укр...