Кажуть, залетіло шість HIMARS: Серед "двохсотих" топ-окупантів у Мелітополі міг опинитися і "смотрящий" Кадирова

Як повідомлялось раніше, пізно увечері 10 грудня українські воїни вдарили по базі «Привал мисливця» у Мелітополі. Там своє лігво влаштували кадировці. Серед «двохсотих» з великою ймовірністю виявився «смотрящий» за регіоном від Рамзана Кадирова.

Про це повідомляє місцевий інтернет-ресурс Риа-Мелитополь. Як з'ясувало видання, у «Привалі мисливця» влаштувалися розквартовані кадировці. Вбитих і поранених окупантів було настільки багато, що колони з «швидких» не встигали забирати потерпілих. Про масштаби втрат загарбників може свідчити вже той факт, що «швидкі» на місце події вони викликали з усього міста, навіть із найвіддаленіших околиць. Постраждалих везли одразу до Криму, бо у лікарнях Мелітополя місць уже немає.

Видання констатує, що у добрих умовах бази «Привал мисливця» жили не рядові кадировці, а найвище командування.

«Достовірно відомо, що на базі відпочинку „Привал мисливця“ жили російські окупанти. Там і відпочивали, розважалися, їли в ресторані і розслаблялися в сауні. Очевидно, що рядових солдатів жити в таких розкішних умовах ніхто не дав би притулку, а це означає, що за підсумками нічного удару можна розраховувати на безповоротні втрати серед „верхівки“ окупаційних підрозділів у Мелітополі» , — зазначають журналісти.

Спочатку з'явилася інформація, що у "Привалі мисливця" свій день народження святкував колаборант Євген Балицький. З'ясувалося, що гауляйтер влаштував святкування в Криму.

Ймовірно, на базі відпрацювали HIMARS. Почалася масштабна пожежа, під завалами опинилися окупанти. Росіяни одразу заявили, що у закладі нібито відпочивали цивільні, але удари сталися під час комендантської години.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...