Кейт Міддлтон - 42: ЗМІ видали таємницю, яку принцеса приховувала зі шкільних років

Дружина британського крон-принца Вільяма – Кейт Міддлтон – 9 січня цього року святкує своє 42-річчя. Герцогиня стала невідʼємною частиною королівської сімʼї та улюбленицею британських підданих. Її історія кохання з принцом лягала в основу книг, але і сама по собі Кетрін – цікава особистість. Матір трьох дітей герцога, як зʼясувалося всього кілька років тому, точно знала, що Вільям – її доля, зазначають Патріоти України.

Під час навчання у школі-пансіоні Кейт Міддлтон мала плакат з фото Вільяма, який висів у її кімнаті. Шкільні подруги принцеси розповіли біографам книги "Вільям і Кетрін: їхня історія", що вона марила принцом.

"Коли ми сиділи з подружками і обговорювали хлопців, які нам до вподоби, Кейт завжди стверджувала, що їй ніхто не цікавий і ніхто не зрівняється з Вільямом", – йдеться в коментарі.

На той час майбутні закохані ще не були знайомі. Це змінилося вже через кілька років під час навчання майбутньої принцеси в Сент-Ендрюському університеті.

І хоч історія пари виглядає доволі романтично, сама принцеса не розповідала підданим про те, що мріяла стати дружиною герцога ще під час навчання в школі.

Інший факт, відомий невеликому колу шанувальників герцогині, – це її пристрасть до фотографування. Після навчання в університеті Кейт Міддлтон планувала професійно освоїти цю професію, але королівські обовʼязки змусили її переглянути план на життя.

Однак захоплення нікуди не зникло. Зараз в обʼєктиві камери майбутньої королеви зазвичай знаходяться її діти та рідні, а кадри Кейт Кенсінгтонський палац часто використовує як офіційні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...