Керченська протока другу ніч поспіль зазнає ударів. Горить порт "Кавказ" на Таманському півострові. Фіксується метушня на мосту Путіна

Судячи з кольору та густати диму, в порту "3" може бути уражена навтобпза, котра забезпечує паливом окупантів в Криму, на Херсонщині та Запоріжжі

Горить російський порт "Кавказ" на східному березі Керченської протоки

В тимчасово окупованому росіянами Криму котру ніч поспіль лунають вибухи. Про це у п'ятницю, 31 травня, повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

Зокрема, повідомляється про "бавовну" у Керчі. Місцеві повідомили, що чули 8-10 вибухів.

Пізніше у керченських чатах повідомили, що горить порт Кавказ, що у Краснодарському краї РФ.

Місцеві журналісти повідомляють, що в порту є нафтобаза з якої надходить паливо для російських окупантів у Криму та на захоплених територіях Херсонської та Запорізької областей. У Керченському порту звучить тривога, вимагають залишити порт.

Крім того, як повідомив голова Темрюкського районіґу Краснодарського краю Росії БПЛА атакували тамтешню нафтобазу, там виникла пожежа. Оскільки це адміністративне утворення розташоване на Таманському півострові, скоріш за все йдеться про той самий об'єкт в порту "Кавказ".

Як додає російський чиновник, горять 3 цистерни з нафтопродуктами. Крім того голова регіону повідомляє, що пожежі надано високу категорію складності.

Нагадаємо, напередодні 30 травня, українські морські дрони потопили у Керченській протоці два військові катери, що охороняли підступи до Кримського мосту, А ракетним ударом вражено два пароми, котру здійснювали левову частку перевезень воєнних вантажів до Криму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних потягів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...

Не ховайтесь за людей!

п’ятниця, 5 липень 2024, 11:45

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...