"Керівники партії вели себе дивно, але прогнозовано": Політолог розповів, чому Притулу вижили з "Голосу"

Керівництву партії "Голос" давно хотілося позбутися від шоумена і волонтера Сергія Притули. Він не перший з ким у політсилі виникла подібна ситуація. Хоча партія могла використати репутацію Притули на свою користь, таку думку висловив політолог Віталій Бала, зазначають Патріоти України.

"Керівники партії вели себе дивно, але прогнозовано. Дивно з точки зору здорового глузду. Замість того, щоб використовувати репутацію Притули, його хотіли викинути з партії. А прогнозовано, тому що не хочуть віддавати владу. Люди, на тлі яких вони губляться, є небезпечними. Того ж Сергія Рахманіна звільнили з посади голови фракції. Тому всіх яскравих політиків треба забирати", – говорить Бала.

Також додає: "Кіра Рудик не могла запобігти розколу партії. Такі люди зайшли в політику і стали нардепами тільки завдяки рейтингу Вакарчука. Без нього не пройшли б в парламент. Тільки вибори продемонструють, наскільки чинне керівництво політсили чогось варте. Вони ведуть перемовини з Офісом президента і думають, що ніхто цього не помічає. А називають себе опозицією".

У Притули є можливість створити свій проєкт, каже політолог. "Має рейтинг, на відміну від "Голосу". Все залежить від того, як він технологічно будуватиме свій проєкт і що представлятиме. Мають бути учасники, яких підтримують виборці. Щоб це був не тільки Сергій Притула", – говорить Бала.


Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...