Керував дуже недовго: Внаслідок удару Ізраїлю по Бейруту загинув ймовірний наступник Хассана Насралли

Хашем Сафіддін, ймовірний наступник колишнього лідера Хезболли Хасана Насралли, був ліквідований унаслідок ізраїльського удару по південному Бейруту, Ліван. Про це повідомляє саудівська інформагенція Аль Хадат, яку цитує The Jerusalem Post, передають Патріоти України.

Reuters із посиланням на ліванське джерело в органах безпеки повідомило, що Сафіддін був поза зоною досяжності після того, як Ізраїль завдав удару по цьому району в п’ятницю, 4 жовтня.

Крім того, у суботу, 5 жовтня, три ізраїльських чиновники повідомили New York Times, що метою ударів була зустріч високопоставлених чиновників Хезболли, в тому числі і Сафіддіна.

Напередодні речник ЦАХАЛ Надав Шошані заявив, що ізраїльські військові ліквідували близько 250 бойовиків Хезболли, включаючи командирів батальйонів і рот, з початку наземної операції в Лівані на початку тижня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це вже «зрада» – чи ще ні?

субота, 5 жовтень 2024, 17:55

Стосовно повідомлення про нібито пропозицію Зеленського визнати за росією окуповані території в обмін на... "гарантії НАТО". Тепер про критичне. Financial Times пише, що Зеленський привіз на Захід пропозицію де факто погодитись із окупацією українських...

У Мережі повідомили, що на Донеччині збили рідкісний російський дрон Охотнік, а не Су-25 (фото, відео)

субота, 5 жовтень 2024, 17:05

У небі над Костянтинівкою Донецької області збили не російський літак Су-25, а важкий ударний БПЛА С-70 Охотнік. Про це повідомляє Оперативний ЗСУ у суботу, 5 жовтня, передають Патріоти України. За даними аналітиків, росіяни запустили цей дрон у серійн...