Харківська поліклініка закупила дорогі брендові футболки, кросівки та... зелений мох

29 червня комунальне підприємство уклало договір з ФОП Клименко А. В. Поліклініка купила в підприємця три футболки Polo розміру XXL та одну футболка розміру XL, кожна по 5184 грн., повідомляють Патріоти України.

"Вартість чоловічої футболки Polo в інтернеті коливається від 400 до 2000 грн. Але поліклініка в декілька разів перевищила вартість дорогих футболок. У травні поліклініка у того ж ФОПа придбала дві футболки Polo XXL взагалі по 6276 грн. Так що червнева закупівля одягу пройшла з економією", — пише "Харківський антикорупційний центр".

Окрім брендових футболок, медики установи цікавляться дорогим взуттям. У квітні 2023 року поліклініка придбала у Клименка дві пари жіночих кросівок 37 та 39 розмірів по 6430 грн. за пару. На офіційному сайті Adidas в Україні можна придбати жіночі кросівки за 1000-3000 грн.

"ХАЦ поспілкувався з контактною особою поліклініки № 24 Іваном Плякою. Він підтвердив такі ціни на одяг. За його словами, це спеціалізований одяг, зроблений на замовлення", — повідомляють розслідувачі.

У поліклініки є й інші нетипові для медичного закладу закупівлі. 10 червня 2022 року медики купили 2,2 квадратних метри зеленого моху за майже п’ятдесят тисяч гривень і квітки у вазоні за 18 850 грн.

Більшість товарів поліклініка №24 замовляє у ФОП Клименко, і дуже часто, за даними ХАЦ, переплачує за них. Наприклад, поліклініка купила бойлер за 17 140 грн., а в торгівельному центрі такий коштує удвічі дешевше — 8929 грн. Мило “Друг”, яке в магазині можна купити за 22 гривні, ФОП Клименко продає за 41 грн.

За всю історію “відносин” поліклініка № 24 заплатила підприємцю Артему Клименку понад десять мільйонів гривень за 578 контрактами. Головний лікар поліклініки Максим Бабак відмовився пояснити, чому поліклініка купує брендовий одяг за такими цінами. "Не чую вас", - сказав Бабак і кинув слухавку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького