Харківський "активіст" злив особисті дані родичів військового ЗСУ, - блогер

Кирило Яковець. Фото: Факти.

Голова ГО "НОН-СТОП" Кирило Яковець опублікував особисті дані членів родини українського військового журналіста Сергія Дрозда, який захищає країну на фронті, ймовірно у помсту за журналістське розслідування про вимагання грошей від Яківця та ГО "НОН-СТОП". Про це заявив публіцист, блогер та військовий експерт Кирило Данильченко у своєму блозі, передають Патріоти України.

"Почитав розслідування Дрозда на "Цензорі" про ГО "НОН-СТОП" і бандитського адвоката Яківця. Там ГО, яке кримінал використовує як торпеду для рейдерських атак і рішалова. "Активісти", купа заяв до органів, дзвінки мутних типів, питання щодо лісу та будівництва, влазили в евакуацію автомобілів у столиці, автобуси зі спортсменами поговорити за політику та "підтримати президента", коли не вийшов віджим підприємства. Мало хто знає, що Яковець потім злив дані батьків Дрозда у відкриті джерела – ніби помстився. Вони, щоправда, живуть за кілька десятків кілометрів від селища Гроза, куди нещодавно прилетіло на поминки "Іскандером", - повідомив автор блогу.

За його словами, Яківець як адвокат захищає харківського бандита Володимира Манукяна, у злочинному світі відомого, як "Мантус": "Він - подільник Саркісяна, а це бандос з ДНР, з Єнакієвого, навіть "горлівський". Власник шахт, компаній і великого бізнесу в ДНР. Паралельно організатор вірменського батальйону - нещодавно пішла хвиля нацбатів (чувашський, татарський) у РФ, то в "республіках" підхопили", - продовжує блогер.

Кирило Данильченко розповів про розкрадання "гуманітарки" компанією, яка належить Манукяну: "В Україні ж відмивали "гуманітарку" - відправляли на переробку зерно, що "не для продажу", потім реалізовували продукти до колонії "64" у Полтаві, і потім на цьому варили гроші. Компанія "Маре груп" займалася. Потім у її голови знайшли печатки компаній Манукяна. У нього через прокладки ще всякі в Чехії благодійні фонди... Якось з початком війни Манукян 1982 року народження виявився непридатним до служби, заборона покидати Україну його не торкнулася, і з країни виїхав. Те, що він виходить фігурантом справи, і як мінімум через печатки, свідок, йому не завадило", — вважає публіцист.

Військовий експерт вимагає, щоб правоохоронні органи розслідували дії Яковця та Манукяна.

Кирило Яківець – харківський адвокат та голова ГО "НОН-СТОП". Громадська організація надає юридичні слуги, як "відкосити" від служби в армії, сам Яківець, за даними журналістських розслідувань, мотивує відмову від служби в армії під час війни тим, що доглядає хворого батька, хоча з ним не живе. Також журналісти викрили ГО "НОН-СТОП" у готовності до виконання платних замовлень, у тому числі проти державних органів.

Джерело: Цензор.НЕТ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...