"Хароші русскі", як зайчики діда Мазая, стрибають з однієї крижини на іншу, приміряючись, на якій крижині їм ситніше, - Сергій Марченко

"Акунін пише, що "русскій мір" розколовся, як крижина. "Хароші русскі", як зайчики діда Мазая, стрибають з однієї крижини на іншу, приміряючись, на якій крижині їм ситніше. Красиво написано, фактурно. Недаремно батоно Чхартішвілі пробився на Росії", - пише блогер та бізнесмен Сергій Марченко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Одна х*йня – ні на які крижини "русскій мір" не коловся. Він як був, так і є однією монолітною тюрмою народів. Просто в кожного своя функція. Поки народ-богоносець вбиває і ґвалтує сусідів, кілька ліберальних зайчиків перестрибнули на іншу крижину і там запускають білі кульки, світять ліхтариками й з усіх сил імітують, що вони не такі, як їхній народ, а інші. І що не варто всіх під один гребінець. "Льоша, ми с тобой!!"

Правда в тому, що жахливі людоїди, садисти, вбивці та художники, поети, письменники – це насправді лише дві сторони однієї медалі з двоголовим орлом і стразиками.

Різниця між ними тільки в тому, що поки перші вбивають, другі пишуть романи й танцюють балет, з усіх сил намагаючись переконати весь світ в тому, що не така вже Московія безнадійна. Бо бачите — ось у нас є Пушкін, Толстой, Достоєвський! Насправді це давній, випробуваний роками, спосіб мімікрії московитів під нормальних людей — прикривати звірства свого народу талантами окремих представників.

Бачив під цим постом Акуніна багато лайків українців. Розумію, чому лайкають русскіє – вони таким чином перекладають із себе відповідальність на народ і "паршивий режим". Але що хорошого там знайшли українчики, мені важко осягнути".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Корейський сценарій" для України - це що?": Тактика західних партнерів України – не давати росіянам по пиці, а легенько стукати по ній долонею, - Олещук

понеділок, 20 травень 2024, 16:56

"Останнім часом в американських ЗМІ почали з'являтися дивні публікації з тим, що вони називають обговоренням "Корейського сценарію" для України. Що характерно, автори цих публікацій, судячи з усього, або самі взагалі не розуміють, що таке цей "Корейськ...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 16:07

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...