Хазяїн Кремля вказав Орбану на його справжнє місце, - Олена Зеркаль

"Коли Путін відключив нафту Орбану, то просто вказав на його справжнє місце. Зручна штучка хазяїна Кремля. Хоче - попросить зробити брудну роботу. А захоче - змусить. Анекдот про зручну штучку і царівну-жабу переповідати не буду, але пошукайте, він доречний", - пише радниця міністра енергетики України Олена Зеркаль на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Коли Угорщина вибивала собі «виключення» з пакету санкцій на нафту, їх попереджали, що це погано закінчиться. Мої попередження Орбан сприйняв як погрозу і навіть вимагав гарантій проти «нещасного випадку». От він і настав і для Угорщини, і для Чехії, і для Словаччини, які залежать від поставок нафтопроводом.

Вони це зможуть пережити, Європі є де брати пальне, але ми не маємо зловтішатися. Нам треба допомогти країні-наркоману, залежній від одного постачальника нафти, злізти з цієї голки.

Ми маємо розуміти, що угорці працюватимуть на Росію і Путіна безвідносно до того, чи роблять вони це з задоволенням чи з примусу. Приниження Орбана путіна не обходить, головне, щоб штучка кричала про шкоду санкцій.

Правильним рішенням було би сприяти диверсифікації постачання. І тут у нас є що запропонувати. У нас є чудовий нафтопровід Одеса-Броди, який сполучається з «Дружбою». Після перемоги та розблокування одеського порту ми зможемо наповнити його нафтою для «Дружби». І тоді Угорщина отримає доступ до різних постачальників нафти. І зможе не залежати від путінських витівок. А ми, може, навіть станемо друзями з угорцями)".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...