"Херсон, Шебекино, Донецк или Луганск его не волнует": Гіркін дав відповідь, чому Шойгу переймається долею Криму

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу вчергове пригрозив вдарити по центрам прийняття рішень у Києві, тому що боїться, нібито Україна атакуватиме Крим західним озброєнням. За півострів очільник vіноборони РФ переживає неспроста: там він має чимало нерухомості. Про це повідомив російський терорист, військовий злочинець та колишній ватажок «ДНР» Ігор Гіркін-Стрєлков, передають Патріоти України.

Він дорікнув Шойгу й наголосив, що того хвилюють тільки власні помешкання на тимчасово окупованому півострові. «Вы думаете, почему наш Фанерный Маршал так за Крым забеспокоился? Да потому, что у него (а также у его семьи и друзей) там – собственность. Недвижимость. Много. В самых «вкусных» местах. А вот в Валуйках, Шебекино, Грайвороне, в оставленном Херсоне, Донецке или Луганске – у него собственности нет. Была-бы - тоже начал нервничать и угрожать, местами доходя до риторики «главного плюшевого ястреба вся РФ» Димуленьки Медведева», – зауважив Гіркін.

Проте він знайшов вихід як змусити міністра оборони опікуватися не тільки Кримом, а й Бєлгородщиною, на яку російському керівництву начхати. Не забув терорист і про тимчасово захоплені українські території, які вже невдовзі деокупують ЗСУ.

«В данной связи у меня предложение: у кого есть и кому не жалко – оформите дарственные на доченьку, сыночка или хотя-бы зятя Сергея Кужугетовича на участок в Шебекино, дом или квартиру в Ленинском районе Донецка и десяток-другой гектаров под Бердянском и Геническом. И вот увидите - у него Россия сразу и на эти территории будет «распространяться» примерно также, как сейчас - на Крым. А пока...», – написав Гіркін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...