"Херсонщина. Мобілізовані "союзники", як їх обзивають у РФ, з "ЛДНР" звалили з лінії зіткнення", - Голобуцький

"Восімьлєт": донбабвійці почали підозрювати, що Росія не через альтруїзм і братні почуття їх окупувала і масово відправила в окопи", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Херсонщина. Мобілізовані "союзники", як їх обзивають в РФ, з "ЛДНР" звалили з лінії зіткнення. Окупанту довелось терміново підтягувати свій десант.

При тому з окупованого Донбасу з'являється чимдалі більше приватних повідомлень про майже повну відсутність чоловіків і юнаків в містах і містечках, відео півпорожніх вулиць, де серед пішоходів тільки жінки й дівчата - загарбник вигріб всіх чоловіків і пустив на м'ясо.
Регулярними стали повідомлення від окупантів, що терористи з "ЛНР" відмовились воювати на території "ДНР" чи воювати разом з "донецькими" і навпаки. Що терористи з недореспублік перестріляли одне одного чи влаштували масштабну бійку. Чи організовано дезертирували, як сьогодні на Херсонщині.
Тобто, по суті зараз врешті Росія довиконує поставлені ще 2014-го задачі щодо Донбабве: окупувати і зачистити території від населення сумнівної лояльності (бо вони дуже хотіли "пенсії/ зарплати як в Росії" - точніше, як в Москві, але не все інше "як в Росії", і тим більше не вмирати за інтереси Росії). "Восімьлєт" ситуація не зрушувалась з мертвої точки - Україна вперто не хотіла нищити свій Донбас. Зате тепер за півроку Росія, схоже, впоралась з зачисткою".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті чи не найбільш загрозлива ситуація від початку повномасштабної війни, росіяни готуються до наступу - Жорін

середа, 8 травень 2024, 22:04

Майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін вважає, що зараз на фронті справді чи не найбільш загрозлива ситуація з початку повномасштабної війни. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "У 2022 році ми побачили несучасну росі...

"Це може бути безпосередньо під час заходження на удар": Речник Повітряних сил розповів, як російські бомби постійно падають на голови самих росіян

середа, 8 травень 2024, 21:16

Російська авіація регулярно скидає авіабомби на голови самим росіянам. Це відбувається через технічні несправності та недбалість пілотів, або наземного персоналу, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти Ук...