Х*йло на шляху до пекла: Деменція або синдром Паркінсона - на яку хворобу вказує зовнішній вигляд Путіна

Російський президент Володимир Путін перебуває у стані нервового виснаження та є фізично неповносправним. Нагадує людину присмерті, тому готовий іти по трупах. Про це розповів фізіогномік Юрій Долгих.

Він вважає, що хвороба стала причиною того, що Путін рідко з'являється на публіці і скасував щорічну пресконференцію, яку проводив з 2001-го. Юрій Долгих переглядає два найсвіжіші відео за участю Путіна. На одному з них - відеоконференція засідання Ради зі стратегічного розвитку та національних проектів у Москві.

"Путін вилазить із бункера з тремтячими руками, - каже фізіогномік. – Це руйнує образ вождя – сильного, молодого, жвавого. Покажіть його медикам. Кожен скаже, що він хворий. Опухлі руки свідчать, що тіло накачане препаратами, а рідина вчасно не виводиться з організму. Перестав жестикулювати, хоча раніше зловживав цим під час промов. Тепер ховає руки, впирається ними об стіл або перекладає папірці. Цим хоче приховати тремтіння, яке притаманне людям з деменцією або синдромом Паркінсона".

Фізіогномік вважає, що Путін уникає зустрічей з людьми, щоб не демонструвати фізичної немічі. Аналізує відео, де диктатор розповідає про удари РФ по енергосистемі України, попиваючи шампанське.

"У вищих російських колах це відео наробило шуму, бо Путін чи не вперше з'явився на публіці п'яненьким, - каже Долгих. – Несе маячню, звинувачує Україну у підриві Кримського мосту. Старече нудоумство проскакує у його риториці навіть на тверезу голову. Одні розцінюють його бадьорий стан як передоз ліками, інші занепокоєні, бо вождь шукає розради у спиртному. Такий стан також нагадує шизофренію. Зверніть увагу на його руки: в одній – келих шампанського, іншу постійно ховає у кишені. Вирячені очі, погляд з-під лоба, задерте підборіддя і похитування притаманне персонам з роздвоєнням особистості".

За словами фізіогноміка, про погіршення його здоров'я свідчить хода.

"Він не переставляє ноги, а волочить ними. Скоро ми не будемо бачити Путіна у весь ріст. Це будуть середні плани, аби уникнути неконтрольованого йорзання ногами. Путін боїться незручних питань, вичерпав усі голослівні заяви. Зі своїм народом він тепер спілкуватиметься віртуально, через записи на пропагандиствських каналах. Щоб не бути освистаним. У тому, що все добре, вкотре збреше росіянам у новорічному привітанні", - каже експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...