"Х…йовая у нас страна, так хоть паржом…": Мухарський про "коломойський мір" як дзеркало нашого суспільства

Апокаліпсис в ваших головах створюється штучно. Не марнуйте своє життя на копирсання в олігархічному лайні та фейкових новинах.

"Трагедія на Одещині – в страшному ДТП загинуло вісім людей, колишній поліцейський згвалтував власну доньку, в Полтавській області двадцятирічна мати викинула у вигрібну яму новонароджену дитину, Чупакабра розгулює Чорнобильською зоною, величезний метеорит наближається до землі, чи час українцям знову закупати долари і чи є життя після смерті – про це все дивіться у вечірньому випуску новин на 1+1", - пише шоумен Антін Мухарський на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А потім близько двадцяти мільйонів не дуже освічених, не дуже вихованих, заклопотаних життям та побутовими проблемами рабів, повернувшись у малогабаритні квартири барачного типу споживає все те телелайно під жирні борщі, пиво і дешеву мівіну, голосно прицьмокуючи: "бля, до чєго довєлі народ.., Україна – жопа зємлі, сцуко нєнавіжу ету убогую страну…".

Але по закінченню "телелайна", мов ті чорти з табакерки – гульк – веселі хлопці з кварталу… І давай все обсирати! "А чьо нормальниє рєбята… правду говорят… х…йовая у нас страна, так хоть паржом…".

Розрахунок був вірний. Технологія спрацювала. Після примусового годування лайном, інфантильний народ радісно хапається за "яскравий фантик" (з хрін знає чим у середині) – цілком закономірний рефлекс.

Тим хто "сильно вумний", "не піддався", "розкусив", розчарувався чи просто втомився від тупої квартальської іржачки пропонуються інші варіанти телелайна: "радянське телелайно на ІНТЕРІ", самозакохане телелайно з Пальчевським, відверто російське лайно з Медведчуком та Рабіновичем, інформаційно-повійське з Наташою Влащенко, гламурне ….(ну тут багато варіантів), або лагідне малоросійське у вигляді суржикомовних серіалів і камеді шоу, де українці у порівнянні з "рускоязичнимі пєрсонажамі" представлені тупими опереточними хохлами з явними ознаками розумової відсталості та олігофренії.

Це я до чого, панове? Головна проблема України – не корупція, а ТОТАЛЬНА ДЕГРАДАЦІЯ моралі, етики, культури, освіти, поваги до професії і, як наслідок – ТОТАЛЬНА ДЕМОРАЛІЗАЦІЯ суспільства, що за допомогою "тєлєвізора" поставлена на потік.

Обкрадені олігархами люди у студіях телевізійних програм аплодують тим, хто їх обікрав! Вчорашні злодії – знову у владних кабінетах роздають вказівки на посадки опонентів. Типові представники "руського міра" знову виступають на українських сценах. Українські поп-артисти гастролюють в Росії.

Хор Верьовки - це лише ще одне колечко у довгому ланцюжку нашої деморалізації де штатний ФСБшний зубоскал Шарій збирає голосів більше, за Об"єднаниї націоналістів, де Потап – майстер розважати росіян в розпал Дебальцевської спецоперації – зірка й на наших розважальних каналах, де афільований вбивця Стуса – знову у стінах Верховної Ради.

"Коломойскій мір" он такой…. Совість, честь, правда, гідність?

"Таваріщь, оставьтє еті совєтскіє штампи для бабушєк с Троєщіни ілі так називаємих патріотов-АТОвцєв, шо і дня нє пробилі в АТО, а ужє імєют корочкі. Абсолютной правди нєт. У каждого своя правда. Базово в етом мірє всьо рєшают дєньгі і связі… І у кого іх большє – того і правда!"

Багато хто зневірюється, впадає у відчай, стає всеядним. Від того – апатія, байдужість, лінь, зневіра, духовне зацепеніння, серіали, Фесбук і російська попса.

Саме цього понад усе і прагне ворог! Але є і приємна новина! Вірніше дві))). По-перше: так було завжди (почитайте того ж Макіавеллі, історію Папського престолу, чи хроніки козацької доби). Не ви перші – не ви останні. Хоча….

Є "по-друге": незабаром буде ВЕЛИКА ВІЙНА. Я не тільки Україну маю на увазі. "Коломойскій мір" - це уособлення загальносвітового устрою, який доживає свої останні дні. В цьому світі для всіх достатньо кока-коли і чіпсів, футболу, фейкових новин, телесеріалів і розважальних шоу. Мертвої їжі і телелайна вистачає на всіх. На всіх не вистачає любові, правди, щирості і уваги. Непотрібних людей в світі дедалі більшає. І вони – молоді. Непотрібність - породжує самотність, самотність - породжує відчай, відчай - породжує агресію, агресія породжує – війну. Коло замкнулося.

Тож поки цей фейсбучний світ Інстаграму і котиків, надутих губ, цицьок і гламурних срак, понтів, розводів, олігархічних розборок, не провалився у Тартарари із першими спалахами ядерних вибухів, приділіть увагу одне одному і замість перегляду вечірнього випуску новин на 1+1, приготуйте смачну вечерю, обійміть дружину, поцілуйте дітей, зробіть зарядку, вигуляйте собаку, сходіть у театр чи почитайте книгу…

А краще – взагалі викиньте телевізор! Бо "Коломойського міру" без телевізору не існує. Апокаліпсис в ваших головах створюється штучно. Не марнуйте своє життя на копирсання в олігархічному лайні та фейкових новинах. Подивіться довкруж – життя прекрасне! І Україна – прекрасна! І це – єдина СПРАВЖНЯ реальність, яку творите тільки ВИ!!!".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...