Хіти тижня. "36-та мовчати не буде, там хлопці агресивні", - терорист "ДНР" про українських морпіхів

За словами терориста, саме з цією бригадою у бойовиків були серйозні бої.

Бойовик терористичного угруповання «ДНР» на одному з пропагандистських ресурсів розхвалив 36-ту окрему бригаду морської піхоти ВМС України, назвавши її самим серйозним супротивником за весь час війни на Донбасі, передають Патріоти України з посиланням на сепаратистські ЗМІ.

«До чого це може призвести? Це може призвести, якщо ми і далі будемо мовчати, до невиправданих втрат з нашого боку. Ми можемо втратити…при чому ми зараз втрачаємо людські ресурси, ми можемо втратити і свою землю, свої землі. 36-а мовчати не буде, там хлопці агресивні, активні», – розповідає в інтерв’ю бойовик.

Він зазначив, що 36-а бригада українських морпіхів добре укомплектована і має сильну бойову підготовку, у чому їй допомагали іноземні інструктори. «Їхній характер дій більш агресивний, якщо 79-а більше копала, то з 36-ї ми завжди «буцалися». Вони більше використовують як активно-наступальні…тобто і ДРГ працюють, і працюють артилерія, постійно працюють артилерія. Люди добре мотивовані, добре екіпіровані і озброєні, заряджені, що пройшли хорошу підготовку. Більшість з них з бойовим досвідом. Це такі, яких вже не переконати, не перезатвердити…Ну так, наші вороги. Як ми, «ополченці» 14-го року, тільки навпаки. Наші антиподи», – говорить окупант.

За його словами, саме з цією бригадою у бойовиків були серйозні бої. «Так, їхні підрозділи часто беруть участі у бойових діях. Один з найсерйозніших наших супротивників за весь час війни. Ось з ними у нас були найбільш кровопролитні, запеклі бої», – додав бойовик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...