Хіти тижня. "Агент Дональд" - повії та контракти: Російські спецслужби вербували Трампа протягом 40 років

У 1987 році Дональд Трамп вперше відвідав Москву та Санкт-Петербург разом з дружиною Іваною.

Колишній шпигун КДБ Юрій Швець заявив, що експрезидента США Дональда Трампа «обробляли» як російський актив протягом 40 років. Про це повідомляє The Guardian, інформують Патріоти України.

За його словами, Трамп виявився настільки готовим повторювати антизахідну пропаганду, що в Москві пройшли святкування. «Це приклад того, як людей вербують, коли вони ще студенти, а потім вони займають важливі посади. Щось подібне сталося з Трампом», - сказав він.

У книзі Крейга Унгера Американський компромат (American Kompromat), в основу якої лягли слова Швеця, йдеться, що Трамп нібито вперше потрапив «на російський радар» ще в 1977 році, коли одружився на чеській моделі Івані Зельнічковській.

Через три роки він відкрив готель Grand Hyatt New York hotel, для якого купив 200 телевізорів у радянського емігранта Семена Кисліна, який нібито співпрацював з КДБ. За словами Швеця, саме Кислін помітив Трампа в якості потенційного агента. Сам Кислін заперечує відносини з КДБ.

У 1987 році Трамп вперше відвідав Москву та Санкт-Петербург разом з дружиною Іваною. Швець заявив, що агенти КДБ всіляко задобрювати його і вселили ідею піти в політику. «Вони досконально вивчили його особистість, розуміли, що він за людина. У КДБ знали, що він надзвичайно вразливий інтелектуально і психологічно, схильний до лестощів», - сказав Швець.

Після повернення в США Трамп почав всерйоз міркувати про висунення в президенти від Республіканської партії. За словами Швеця, в Москві були дуже раді перемозі Трампа на президентських виборах в 2016 році.

Також сам Трамп змушений був визнати, що 2013 року залишався в Москві довше ніж того вимагав конкурс краси "Міс Всесвіт", котрий він курирував. Одночасно 45 президент США відкидає заяву британської розвідки, що "чекісти" Путіна отримали на нього компромат.

Нагадаємо, колишній агент МІ-6 при британському посольстві в Москві, заявив що купував інформацію у кількох співробітників ФСБ. Серед такої була і та, що Дональда Трампа зняли на відео в оточенні групи повій в президентському люксі московського готелю "Рітц-Карлтон".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відкритий бунт у стилі "Пригожин 2,0", чи по-тихому табакерка у скроню: Чим віддячать Путіну Патрушев та Шойгу за останні кадрові перестановки на кремлівському олімпі

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:00

-. Поки країна-агресор Росія намагається наступати у Харківській області та на Донбасі, владна верхівка її розсипається, як картковий будиночок. І якщо вже продовжувати ігрові аналогії - непохитні, здавалося б, персонажі кремлівської влади нині падають...

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...