Хіти тижня. Алкоголь, їжа і трудоголізм: Астрологи розповіли, до яких шкідливих звичок схильні знаки Зодіаку

Гороскоп шкідливих звичок для різних знаків Зодіаку підкаже, хто з представників зодіакального кола більш схильний до різного роду залежностей, повідомляють Патріоти України.

Причому астрологи називають шкідливими звичками, як куріння і алкоголь, так і трудоголізм і схильність до зайвої романтики.

Овни - кава

Овни справжні кавомани. Цей збуджуючий напій потрібен їм в режимі 24/7. Адже вони завжди повинні бути на крок попереду інших, а для цього їм потрібна ще одна чашечка кави.

Тельці - їжа

Вони неймовірні гурмани з невгамовним апетитом. І вони справді знають, як отримати задоволення від поглинання їжі. Якщо ваш друг любить попоїсти, швидше за все - він Телець.

Близнюки - куріння

Близнюки курять завжди і скрізь: вдома, на роботі, в дорозі. Вони полюбляють усамітнитися, щоб віддатися цій шкідливій звичці. Якщо ваш колега не пропускає жодного перекуру і з нетерпінням на них чекає, - будьте впевнені, він - Близнюки.

Раки - болезаспокійливі

Раки глибоко емоційні та вразливі, що робить цих представників водної стихії вразливими і незахищеними. Тому вони завжди шукають щось, що може вгамувати біль.

Леви - покупки

Леви дуже себе люблять, пестять і плекають. Вони завжди переймаються про свій зовнішній вигляд і їм не потрібно приводу, щоб побалувати себе обновкою. Їх можна сміливо назвати справжніми шопоголіками.

Діви - токсичні стосунки

У них велике серце, тому Діви часто стають жертвами таких стосунків. Вони готові триматися за партнера, навіть знаючи, що почуття не взаємні. При цьому Діви ніколи не завдадуть болю у відповідь.

Терези - соцмережі

Уявити собі Терези, які не гортають стрічку в соцмережах, дуже складно. Вони міцно прив'язані до своїх смартфонів та інших гаджетів. Вони завжди в курсі останніх новин з життя друзів.

Скорпіони - секс

Скорпіони відомі сластолюбці. У них дуже пристрасна натура. Причому це поширюється на всі сфери їх життя, в тому числі і на секс. Ніхто не може конкурувати з їх спритністю в ліжку.

Стрільці - алкоголь

Вони мають репутацію справжніх пияків і душі будь-якої компанії. Саме про Стрільців складають міські легенди і анекдоти. Вони люблять погуляти і витратити всі свої заощадження так, ніби завтрашній день ніколи не настане.

Козероги - робота

Вони справжні трудоголіки. Робота і досягнення цілей - їх головні пріоритети. Вони так захоплюються справами, що часом забувають про себе, інших людей і навколишній світ.

Водолії - відеоігри та книги

Вони люблять занурюватися і надовго губитися у своїх фантазіях. Дуже часто їх можна застати з книгою або грою в руках. Причому повернути Водолія в реальний світ буває неймовірно складно.

Риби - романтика

У Риб дуже чутливе серце, яке робить їх головною пристрастю і шкідливою звичкою романтику. Вони підуть на все, щоб їх почуття були почуті і прийняті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...